Ga naar hoofdcontent

Zet de stap naar een rookvrij bedrijf

Stoppen met roken is altijd een goed idee. En dit jaar helemaal, want vanaf januari 2022 mag er in geen enkel bedrijf meer gerookt worden - ook de rookruimte is dan verleden tijd! Als er ooit een moment was om de uitdaging aan te gaan, is het wel nu. Doe daarom mee met Stoptober, schrijf je in met zo veel mogelijk collega’s, en zet samen de stap naar een rookvrij bedrijf.

Zet met Stoptober een stap naar rookvrij
Met Stoptober maak je werk van een gezondere, rookvrije onderneming. We ondersteunen de grootste stoppoging van Nederland op alle mogelijke manieren. Naast gratis support, ondersteuning en een webshop vol promotiematerialen, vind je bij Stoptober ook een uitgebreid trainingsaanbod speciaal gericht op bedrijven. Van trainingen op locatie tot telefonische coaching en online ondersteuning; alles om jou en je collega’s te helpen de hele organisatie blijvend gezonder te maken.

Stoptober werkt omdat je het samen doet. Met de steun van je collega’s houd je je stoppoging makkelijker vol en weet je dat je er niet alleen voor staat. En lukt het je om 28 dagen niet te roken, dan heb je vijf keer meer kans om het ook vol te houden! Stoppen blijft een uitdaging, maar dit is wel een hele leuke en aanstekelijke manier om het te doen. 

Voor altijd rookvrij worden. Wie wil dat nou niet!
En als je na 28 dagen niet roken de smaak te pakken hebt, dan helpen we je ook graag op weg om jouw organisatie blijvend gezonder te maken! Download het Stoptober Stoppenplan en ontdek hoe wij je kunnen helpen om jouw organisatie blijvend gezonder te maken.

De Rabobank heeft jaren meegedaan aan Stoptober en is sinds dit jaar als bedrijf helemaal rookvrij. Kimberly Schelle, Lead Wellbeing HR van de Rabobank vertelt hoe dat is gegaan en hoe goed hen dat bevalt.

Zet vandaag nog de stap naar een rookvrij bedrijf
Kies voor een gezonde onderneming en zet vandaag de stap naar een rookvrij bedrijf. Wil je meer informatie, of ben je benieuwd wat wij ook op de lange termijn voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Stuur je vraag naar ikwileenrookvrijbedrijf.nl en we helpen je graag op weg!

Gert-Jan Stoker, algemeen directeur UW Reïntegratie.

Wij zijn blij dat we als UW onze medewerkers kunnen helpen naar een gezonder elven, dat zorgt voor nog meer tevreden medewerkers.

Eugène van der Broek, commercieel directeur bij Berdal

We vonden Stoptober een mooi moment om te starten als rookvrij bedrijf. Sinds 1 oktober 2020 zijn we rookvrij en daarmee stimuleren we als bedrijf een gezonde werkomgeving.

Voor meer inspirerende filmpjes over bedrijven die rookvrij geworden zijn: https://rookvrijegeneratie.nl/wat-jij-kunt-doen/bedrijven/ .