Interesse?

Over Stoptober

Stoptober is samen 28 dagen niet roken in oktober. 28 dagen samen stoppen met roken vergroot de kans om het vol te houden met factor vijf! Door de gezamenlijke aanpak biedt Stoptober een uitgelezen kans om stoppen met roken ook in uw bedrijf of organisatie aan te moedigen. Zo vergroot u niet alleen de kans op succes, maar versterkt u ook de band tussen uw medewerkers. Ook dit jaar biedt Stoptober weer speciale steun aan bedrijven en organisaties.

Het succes van Stoptober

Het succes van Stoptober

Het succes van Stoptober

Stoppen met roken kan lastig zijn. Toch weten we uit ervaring dat het kan. Zelfs als je heel veel rookt. Of al heel lang rookt.

De afgelopen jaren hebben 150.000 rokers met elkaar bewezen dat Stoptober werkt. Hoe dat kan? Kort gezegd door het samen te doen.

Lees verder

Hoe pakt u dat aan?

Hoe pakt u het aan?

Hoe pakt u dat aan?

Stoptober biedt verschillende promotiematerialen – denk aan posters, flyers en polsbandjes – waarmee u de campagne binnen uw bedrijf of organisatie onder de aandacht kunt brengen. Deze kunt u tegen een kleine vergoeding bestellen en zullen vanaf begin augustus geleverd worden.

Lees verder

Waarom 28 dagen?

Waarom 28 dagen

Waarom 28 dagen?

Uit onderzoek blijkt dat 28 dagen lang genoeg is om te ervaren wat de positieve effecten zijn van stoppen met roken.

De meeste ontwenningsverschijnselen zijn na 28 dagen achter de rug.

Lees verder

Wie is Stoptober

Wie is Stoptober?

Wie is Stoptober

Stoptober is een initiatief van KWF Kankerbestrijding, Hartstichting, Longfonds (voorheen Astma Fonds), Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Trimbos-Instituut, GGD GHOR Nederland, en Alliantie Nederland Rookvrij.

Lees verder

Copyright © 2019 Stoptober. Powered by: Headline Interactive