Ga naar hoofdcontent

Over Stoptober

Stoptober is samen 28 dagen niet roken in oktober. 28 dagen samen stoppen met roken vergroot de kans om het vol te houden met factor vijf! Door de gezamenlijke aanpak biedt Stoptober een uitgelezen kans om stoppen met roken ook in uw bedrijf of organisatie aan te moedigen. Zo vergroot u niet alleen de kans op succes, maar versterkt u ook de band tussen uw medewerkers. Ook dit jaar biedt Stoptober weer speciale steun aan bedrijven en organisaties. Al meer dan een kwart miljoen mensen deden succesvol mee aan Stoptober de afgelopen vijf jaar.

Het succes van Stoptober

Stoppen met roken kan lastig zijn. Toch weten we uit ervaring dat het kan: 28 dagen samen stoppen met roken vergroot de kans om het vol te houden met factor vijf! Al meer dan een kwart miljoen mensen deden succesvol mee aan Stoptober.

Lees meer

Hoe pakt u dat aan?

Stoptober biedt verschillende promotiematerialen waarmee u de campagne binnen uw bedrijf of organisatie onder de aandacht kunt brengen. Deze kunt u tegen een kleine vergoeding bestellen en zullen vanaf week 28 geleverd worden.

Lees verder

Waarom 28 dagen?

Uit onderzoek blijkt dat 28 dagen lang genoeg is om te ervaren wat de positieve effecten zijn van stoppen met roken.

De meeste ontwenningsverschijnselen zijn na 28 dagen achter de rug.

Lees verder

Wie is Stoptober?

Stoptober is een initiatief van KWF Kankerbestrijding, Hartstichting, Longfonds, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Trimbos-Instituut, GGD GHOR Nederland, en Alliantie Nederland Rookvrij.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen over Stoptober binnen uw organisatie.

Lees verder