Ga naar hoofdcontent

Laat zien waar je staat

Een rookvrij bedrijf is beter en gezonder voor iedereen. Het is een geweldig idee, en Stoptober helpt je om iedereen ervoor te winnen met een unieke challenge: samen 28 dagen niet roken in oktober. Vanaf 2 september kan iedereen zich inschrijven op stoptober.nl. Meedoen kost niets en als deelnemer kun je gebruikmaken van alle gratis support die Stoptober te bieden heeft, zoals de Stoptober-app, het Stoptober Magazine, Stoptober.tv en onze Facebook-community.

Om Stoptober ook op de werkvloer zichtbaar te maken en te laten zien dat jullie meedoen met de grootste stoppoging van Nederland, kun je bij ons alle mogelijke promotiematerialen bestellen. Van pakketten met posters en flyers tot manshoge oranje ballen en feestelijke slingers voor wie de challenge gehaald heeft. Ons complete aanbod vind je hier, je bestelling wordt de 1e week van augustus geleverd.

Heb je behoefte aan meer ondersteuning, of denk je dat je collega’s nog wel wat extra hulp kunnen gebruiken? Naast allerlei gratis support biedt Stoptober ook professionele trainingen en coachingsessies speciaal gericht op bedrijven. Bekijk het complete aanbod hier en boek vandaag nog je training.