Ga naar hoofdcontent

Het succes van Stoptober

Het geheim van Stoptober zit in onze positieve aanpak en de gerichte ondersteuning die we bieden. Waar je ook bent en wanneer je maar wilt, je kunt op ons rekenen. Download de Stoptober-app vanaf 21 september, haal ons gratis magazine op bij het Kruitvat en laat je inspireren en afleiden op Stoptober.tv en kijk naar de reportages van onze eigen campagnevloggers op Stoptober.tv. Wil je Stoptober live meemaken en op de hoogte blijven van wat we allemaal doen in oktober, volg ons dan op Facebook, Twitter, Instagram en Tiktok.

Een positieve aanpak werkt. Als iets de afgelopen jaren duidelijk is geworden, dan is dat het wel. Samen 28 dagen niet roken is een belevenis, en wij doen er alles aan om die belevenis zo prettig mogelijk te maken. Met gratis support en ondersteuning, een shop vol promotiematerialen en een uitgebreid trainingsaanbod speciaal gericht op bedrijven, creƫren we de voorwaarden voor gezamenlijk succes. Je doet het niet alleen. Samen maken we werk van een gezond en rookvrij bedrijf.

Stoptober stopt op 28 oktober, maar dat betekent niet dat je stoppoging dan ook voorbij is. Alle deelnemers ontvangen eind oktober een mail met de vraag of ze gestopt willen blijven. Wie door wil gaan, kan nog een jaar langer gratis gebruikmaken van de Stoptober-app. Ook als bedrijf kun je na 28 oktober doorgaan met stoppen. Download hier het Stoptober Stoppenplan en lees hoe we kunnen helpen, of mail ons voor vragen en extra begeleiding.